Hoe kan ik de resultaten van Teamie inzien?

De resultaten van Teamie worden opengesteld zodra elke deelnemer heeft deelgenomen. Dit kan dus voor het einde van de responsperiode zijn. Aan het einde van de responsperiode sluit de Teamie. Wanneer de anonimiteitsgrens van 5 respondenten is gehaald, ontvangt elke deelnemer een e-mail met een link naar de resultaten.

Mocht je de e-mail naar de resultaten kwijt zijn geraakt, is het mogelijk om via de Teamie portal in te loggen met je mailadres en wachtwoord.

Wanneer de anonimiteitsgrens van 5 respondenten niet is gehaald wanneer de Teamie is gesloten, zal dit ook via een e-mail bekend worden gemaakt.