Uitnodiging naar je Teamie kwijt?

Ben je de uitnodiging om deel te nemen aan Teamie kwijt? De organisator kan, mits de Teamie nog actief is, een nieuwe uitnodiging versturen.

Om een nieuwe uitnodiging toe te sturen, klik je als organisator linksboven in het startscherm op ‘team instellingen’.

Je ziet onder het blokje respons ook een knop ‘Teamie aanpassen’ staan. Deze knop zal je naar dezelfde pagina brengen om de gewenste wijzigingen door te voeren.

Vervolgens klik je op de naam van degene die zijn uitnodiging kwijt is, en schuif je onderstaande optie naar 'Ja'.

Vergeet vervolgens niet op te slaan. De deelnemer zal vervolgens een nieuwe uitnodigingsmail ontvangen.