Wat staat er op My Internetspiegel, en waar kan ik dit vinden?

Nadat je bent ingelogd op het My Internetspiegel, kom je terecht op een pagina waar je alle benodigde informatie kunt vinden: de respons, de resultaten en het actieplan.

Met behulp van de menubalk bovenin kun je rechtstreeks naar de respons of de resultaten gaan. Als je in het menu op ‘Resultaten’ klikt, verschijnt er een submenu waarin je kunt kiezen voor Resultaat & Actie of voor PDF/PPT-rapporten.