Wachtwoord vergeten voor My Feedback?

Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen voor je My Feedback account door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de My Feedback pagina.
2. Klik op de knop ‘wachtwoord vergeten’, naast de optie om in te loggen.
3. Vul je e-mailadres in waarop je het My Feedback account hebt aangemaakt.
4. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.
5. Klik op de link, je kunt nu een nieuw wachtwoord instellen. In het wachtwoord moet altijd een hoofdletter, een speciaal teken en een cijfer staan.