Mijn account voor My Internetspiegel is geblokkeerd, wat nu?

Geblokkeerd?

Mocht je te vaak geprobeerd hebben in te loggen met een foutief wachtwoord, dan blokkeert jouw My Internetspiegel account automatisch. Je kunt zelf je account weer deblokkeren door op de knop 'wachtwoord vergeten' te klikken en de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de pagina https://my.internetspiegel.effectory.com/
  2. Klik op de knop ‘wachtwoord vergeten’.
  3. Vul je e-mailadres in waarop je de uitnodiging hebt ontvangen.
  4. Er wordt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten naar je e-mailadres gestuurd.
  5. Klik op de link, je kunt nu een nieuw wachtwoord instellen. In het wachtwoord moet altijd een hoofdletter, een speciaal teken en een cijfer staan.