Waar vind je de resultaten van jouw team?

Ben jij leidinggevende van een team of afdeling, dan vind je de teamresultaten van dit team op ons My Internetspiegel.

Zodra de resultaten beschikbaar zijn, ontvang je van Effectory een e-mail met een link naar My Internetspiegel. Via deze link kun je inloggen met jouw eigen wachtwoord. Op My Internetspiegel vind je de responsgegevens en kun je de resultaten van jouw team bekijken. Door op de verschillende tabbladen in de taakbalk bovenin te klikken kun je navigeren tussen de respons en resultaten.

Downloaden en Printen van de rapportage?
Je kunt de resultaten op My Internetspiegel ook bekijken of downloaden in een PDF- of PPT-bestand. Je vindt de resultaten door boven aan in de taakbalk te klikken op het tabblad 'Resultaten'. De informatie bij Resultaat & Actie is dezelfde als de informatie in het PDF-rapport. De knop om de resultaten in Powerpoint en PDF te downloaden vind je rechts in beeld.

Resultaten voor verschillende groepen?
Mocht je als leidinggevende toegang hebben tot de resultaten van verschillende groepen, dan kun je de verschillende teamrapportages vinden door te navigeren met de onderstaande knop (links in beeld).

Aan de slag met de resultaten?
De resultaten worden gepresenteerd op een interactieve manier. Je kunt door de resultaten bladeren en bepaalde inzichten vastpinnen (opslaan), zodat je ze kunt gebruiken voor jouw actieplan. Hierdoor weet je altijd op welke score of welk inzicht je een bepaalde actie hebt gebaseerd.