Ik heb geen uitnodiging ontvangen, wat nu?

Je bent je uitnodiging kwijt geraakt of hebt de e-mail per abuis verwijderd?
Geen probleem, via de volgende 3 stappen kun je de uitnodiging nog een keer ontvangen:

1. Je vindt op de startpagina een icoon benoemd als 'uitnodiging kwijt'.

2. Door te klikken op dit icoon opent zich een scherm, waar je vervolgens je e-mailadres op kunt invullen.

3. Je ontvangt direct een nieuwe link naar de vragenlijst op het ingevoerde e-mailadres.

Mocht jouw emailadres niet door ons systeem worden herkend, dan kun je het beste contact opnemen met een van onze medewerkers via onze contactgegevens hier.

Mocht jouw emailadres niet door ons systeem worden herkend, dan kun je het beste contact opnemen met een van onze medewerkers via de contactpagina. Zij kunnen zien of je in het deelnemersbestand staat.

Het kan zijn dat je niet bent uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Doordat je bijvoorbeeld te kort in dienst bent of op freelance basis werkt voor de organisatie. Dan verwijst onze medewerker je door naar de juiste contactpersoon binnen jouw organisatie. Bij de contactpersoon kun je verifiëren waarom je geen uitnodiging hebt ontvangen.