Ik heb een herinnering ontvangen terwijl ik mijn vragenlijst al heb ingevuld, wat nu?

Heb je de vragenlijst al ingevuld en verstuurd?
Dan kan je zelf controleren of je response goed is doorgekomen bij Interspiegel. Als je wil controleren of je antwoorden in goede orde zijn ontvangen dan kun je nog een keer op je persoonlijke link klikken. Je krijgt dan de melding in beeld dat je al hebt deelgenomen aan het onderzoek.

Antwoorden niet goed verstuurd?
Wanneer je terecht komt op het startscherm van het onderzoek, dan is je vragenlijst nog niet ingestuurd. De persoonlijk link die jij van ons hebt ontvangen is één keer te gebruiken. Controleer daarom nog een keer of je alle vragen hebt ingevuld en ga vervolgens naar de laatste pagina toe om de vragenlijst in te sturen.